Dobrodošli u Stolariju Sučić – pouzdanog partnera za vrhunska rješenja u finalnoj preradi drveta.


 

Od 1968. godine, posvećujemo se stvaranju vrhunskih prozora, vrata, podnih i zidnih obloga, ulaznih i sobnih vrata, grilja te lijepljenih elemenata za prozore, vrata i štokove.

Predanost kvaliteti proizvoda prožima svaki aspekt naše tvrtke. Koristimo najmoderniju tehnologiju u obradi drveta kako bismo stvorili proizvode koji zadovoljavaju najviše standarde. Svaki proizvod proizveden je s pažnjom i ljubavlju prema detaljima, jer vjerujemo da je zadovoljan kupac ključ našeg uspjeha.

Drvo, kao živ materijal, ima neponovljivu ljepotu u svojim šarama i godovima. U našem radu cijenimo to prirodno nesavršenstvo jer upravo ono daje drvu plemenitost i karakter. Naši proizvodi nisu samo funkcionalni, već su i umjetnički izrazi koji dodaju eleganciju i toplinu vašem prostoru.

Kroz inovaciju i strast prema obradi drveta, osiguravamo da svi naši proizvodi budu zaštićeni vrhunskim ekološkim premazima. Želimo očuvati prirodnu ljepotu materijala i pružiti vam zdrav i ugodan život u vašem domu.

 

Misija

Posvećeni smo pružanju vrhunskih rješenja koja nadmašuju očekivanja naših klijenata. Misija nam je stvarati funkcionalne i estetski izvanredne proizvode, promovirajući kvalitetu, inovacije i održivost. Trudimo se ostvariti dugotrajne odnose s klijentima pružajući im pouzdane proizvode i izuzetnu uslugu.

Vizija

Stremimo ka tome da postanemo vodeća tvrtka u području stolarije, prepoznatljiva po vrhunskom dizajnu, tehnološkoj izvrsnosti i pažljivom pristupu prema kupcima. Naša vizija je biti inovator u industriji stolarije, uvodeći nove standarde kvalitete te postavljajući trendove u oblikovanju prostora.


55

godina s Vama

1000+

klijenata

200+

proizvoda

100 %

zadovoljstvo